-->

Reserveer online

Direct reserveren? Dat kan hier:

reserveernu button

Blijf op de hoogte

Wenst u geïnformeerd te worden over onze nieuwe menu's? Schrijf dan hier in!

menu ‘t heerehuysAfdrukken

van 1 augustus tot en met 2 september 2018

 

Verrassingshapje
van de chef

 

menudivider

Lamsspareribs
aan tafel geroosterd afgewerkt met artisjokpuree, paprika en bosui

of

Gefrituurde haring
met bietencouscous, zure room en basilicum

 

menudivider

Sorbet van groene appel

of

Red gamba
in een gazapacho van tomaat (suppl. 10 euro)

 

menudivider

Bouillabaisse
met een lichte toets van anijs en saffraanaardappelen

of

"Smokey" Filet Americain
met frietjes

of

Fondue vlees gemengd
enkel in ons fondue/grillrestaurant

menudivider

Croquembouche
met Nutella-mousse en karamel

of

Panna cotta
van bourbon wiskey en zwarte bessen

 

 
Lamsspareribs

Lams

spareribs

gefrituurde haring

Gefrituurde

haring

Red gamba in een gazapacho van tomaat

Red gamba

in een gazapacho van tomaat

Bouillabaisse

Bouillabaisse

"Smokey"

Filet Americain

Croquembouche

Croquembouche

Panna cotta

Panna

cotta

€ 48,00 per persoon

 

+ € 15,00

Met huiswijn

+ € 23,00

Met aangepaste wijnen 

Dit menu wordt enkel geserveerd voor het gehele tafelgezelschap

Brasserie 't Heerehuys bvba | Casinostraat 41 | 9100 Sint-Niklaas |  03 766 75 05 |  info@theerehuys.be |  www.theerehuys.be

Nog geen account? Registreer nu!

Log in