Maandmenu ’t Heerehuys

Maandmenu ’t Heerehuys

Leeg

Maandmenu 't Heerehuys

Voorgerecht

Flaming spicy gamba

of

Carpaccio van hert | veldsla | gebakken appeltjes | geschaafde Reypenaer V.S.O.P.

Tussengerecht

Romig soepje van cantharellen | whisky

of

Huisgerookte filetjes van bosduif met z’n jus | verse truffel (12 euro suppl.)

Hoofdgerecht

Fazantfilet op z’n Brabants | witlof | spruitjes | knolselderpuree

of

Kabeljauwfilet vongole | spinazienoedels | zeevenkel | kroepoek van inktvis

Dessert

Koude limoncello-sabayon | cuberdonijs | beignet van boskoopappel

of

Bordje Belgische kazen, eventueel aan tafel gerookt (7 euro suppl.)

55 euro

Openingsuren
Brasserie

 

Keuken Zaal
Wo – za
11.30u-13.30u
18.00u-21.00u
Wo – za
11.30u-15.00u
18.00u-00.00u
Zo
12.00u-13.30u
18.00u-20.30u
Zo
12.00u-16.00u
18.00u-22.00u

Info en contact

 

Brasserie 't Heerehuys bvba
Casinostraat 41
9100 Sint-Niklaas

T: 03 766 75 05
E: info@theerehuys.be

Klik hier voor de routebeschrijving

BTW BE0479923138

© 2021 BRASSERIE 'T HEEREHUYS BVBA