-->

Tapas/wachtbordje

Jamon serrano, secreto 07* en prosciutto € 18,00
Huisbereide mini garnaal- en kaaskroketjes (12 stuks) € 14,00
Manchego kaas vergezeld van geroosterde amandelen € 12,00
Gemarineerde ansjovis met olijven € 12,00

* Een uitgelezen selectie van Rubia Gallega entrecotes worden met een geheime mengeling van zeven kruiden ingewreven om daarna zeven weken te rijpen en te drogen. Om de twee dagen worden ze omgedraaid in de rijpingskast. Kortom, een echte aanrader!

 

Voorgerechten

Dagsoep € 6,50
Kroketjes van Zeebrugse garnaaltjes, gefuite peterselie en citroen € 16,00
Vitello tonnato met een crème van tonijn en aan tafel geschaafde parmezaan € 14,00
Duet van gerookte eendenborst, crème van eend, brioche en vijgenchutney € 18,00
Scampi's 't Heerehuys met een getomateerde roomsaus, jonge prei (licht pikant) € 14,50
Mootje gerookte zalm met zeekraal en mousseline € 15,00
Gepocheerd hoeve eitje met grijze garnaaltjes, brunoise van asperges en afgewerkt met een zachte hollandaisesaus € 16,00
Risotto met tomaten en basilicum (veggie) € 14,00
Brie-kroketje met vijgencompote en notencrumble (veggie) € 14,00
Asperges met tomatensalsa, zachte geitenkaas en broodcroutons (veggie)  € 14,00

 

Voor de kleintjes

Hamburger van black agnus met smileys € 18,00
Curryworst € 12,00
Kids spaghetti € 14,00

 

 

Hoofdgerechten vlees

In de zaal bereide handgesneden steak tartaar € 25,00
Filet pur van Belgisch witblauw € 28,00
Blanquette van kafswang & lentegroentjes € 28,00
Lamskroon uit Nieuw Zeeland € 32,00
Vol au vent (met kafszwezerikken suppl. € 5,00) € 22,00
Supplement sausjes:

bearnaise, choron
peper, champignon, graanmosterd, bruine jus


€ 4,00
€ 3,50

Supplement cruditeiten:

kropsla & tomaat , witlofslaatje of tomatenslaatje

 

€ 3,00

Supplement gebakken witloof of ratatouille € 4,00
Bijgerechten naar keuze: frietjes, kroketjes, gebakken rozemarijnaardappelen, puree, rijst of pasta

 

Hoofdgerechten vis

Gebakken zeebaars met asperges op z'n Vlaams € 28,00
Scampi's 't Heerehuys met een getomateerde roomsaus en jonge prei (licht pikant) € 26,00
Gebakken sliptongetjes € 28,00
Gegrilde reuze gamba's a la plancha € 34,00
Zeeduivel (lotte) met een sausje van grijze garnalen en mosseltjes, afgewerkt met lentegroentjes (vis van het jaar) € 30,00
Bijgerechten naar keuze: frietjes, kroketjes, gebakken rozemarijnaardappelen, puree, rijst of pasta

 

Hoofdgerechten vegetarisch

Risotto met tomaten en basilicum € 19,00
Brie-kroketjes met vijgencompotte en notencrumble € 20,00
Asperges met tomatensalsa, een zachte geitenkaas en broodcroutons € 20,00
Vegetarische lasagne € 19,00

 

Desserts

Assortiment van Belgische kazen € 12,00
Chocomousse € 9,50
Huisbereide moelleux met vanille-ijs € 12,50
Dame Blanche € 9,50
Café Glacé € 8,00
Coupe Brésilienne (karamel en gekarameliseerde amandelschilfers) € 8,50
Crème brûlée € 11,50
Verse aardbeien met munt en limoncello € 10,00
Chocoladefondue (per 2 personen) € 13,00 p/p
Kinderijsje € 4,00

 

Brasserie 't Heerehuys bvba | Casinostraat 41 | 9100 Sint-Niklaas |  03 766 75 05 |  info@theerehuys.be |  www.theerehuys.be

Nog geen account? Registreer nu!

Log in