-->

Tapas/wachtbordje

Jamon serrano, secreto 07* en prosciutto   19,00
Huisbereide mini garnaal- en kaaskroketjes (12 stuks)   15,00
Toastjes met gerookte zalm, zure room & gerookte rode biet   17,00
 

* Een uitgelezen selectie van Rubia Gallega entrecotes worden met een geheime mengeling van zeven kruiden ingewreven om daarna zeven weken te rijpen en te drogen. Om de twee dagen worden ze omgedraaid in de rijpingskast. Kortom, een echte aanrader!

 

Voorgerechten

Dagsoep   7,50
Kroketjes van Zeebrugse garnaaltjes, gefruite peterselie en citroen   18,00
Carpaccio van tussenribstuk met een crème van eendenlever   17,50
Scampi's 't Heerehuys met een getomateerde roomsaus, jonge prei (licht pikant)   16,50
Zalmtartaar met appel, dille & selder   19,00
   
   

 

Voorgerechten vegetarisch

Portobello’s gevuld met mozzarella en pesto   15,00
Brie-kroketje met vijgencompote   16,00
Tarte tatin van witloof   15,00

 

Voor de kleintjes

Hamburger van black agnus met smileys   19,00
Curryworst met frietjes   13,00
Kids spaghetti   15,00

 

 

Hoofdgerechten vlees

In de zaal bereide handgesneden rundstartaar   27,00
Filet pur van Belgisch witblauw   30,00
Holsteiner zesrib per 2 personen (mooi gemarmerd)   53,00
Lamskroon uit Nieuw Zeeland   33,00
Vol au vent (met kafszwezerikken suppl. € 7,00)   23,00
   
Supplement sausjes:

bearnaise, choron
peper, champignon, graanmosterd, bruine jus


  4,00
  3,50

Supplement cruditeiten:

kropsla & tomaat, witlofslaatje of tomatenslaatje

 

  3,00

Supplement gebakken witloof   4,00
Bijgerechten naar keuze: frietjes, kroketjes, gebakken rozemarijnaardappelen, puree, rijst of pasta

 

Hoofdgerechten vis

Kabeljauwhaasje met een noten-kruidenkorst en een zachte beurre blanc   30,50
Scampi's 't Heerehuys met een getomateerde roomsaus en jonge prei (licht pikant)   27,00
Gebakken zeetong in hoeveboter   39,00
Gegrilde gamba's met paprikamayo   35,00
Gebakken zeebaars met truffelrisotto en limoen mousseline   29,00
Bijgerechten naar keuze: frietjes, kroketjes, gebakken rozemarijnaardappelen, puree, rijst of pasta

 

Hoofdgerechten vegetarisch

Groene quinoa met creamy eidooier   19,00
Pasta met zuiderse groenten en vegan kip   23,00
Vegetarische lasagne   21,00

 

Desserts

Assortiment van kazen   12,00
Chocomousse van Nutella   9,50
Huisbereide moelleux met vanille-ijs   12,50
Dame Blanche   9,50
Café Glacé   8,00
Coupe Brésilienne met verse gebrande amandelschilfers en karamel   8,50
Crème brûlée   11,50
Tiramisu   10,00
Chocoladefondue (vanaf 2 personen)   13,00 p/p
Kinderijsje   4,00

 

Wij blijven steeds aan onze kaart werken. Vraag zeker naar onze suggestiekaart!

Brasserie 't Heerehuys bvba | Casinostraat 41 | 9100 Sint-Niklaas |  03 766 75 05 |  info@theerehuys.be |  www.theerehuys.be

Nog geen account? Registreer nu!

Log in