-->

Tapas/wachtbordje

Jamon serrano, secreto 07* en prosciutto € 18,00
Huisbereide mini garnaal- en kaaskroketjes (12 stuks) € 14,00
Manchego kaas vergezeld van geroosterde amandelen € 9,00
Gemarineerde ansjovis met olijven € 10,00

* Een uitgelezen selectie van Rubia Gallega entrecotes worden met een geheime mengeling van zeven kruiden ingewreven om daarna zeven weken te rijpen en te drogen. Om de twee dagen worden ze omgedraaid in de rijpingskast. Kortom, een echte aanrader!

 

Voorgerechten

Dagsoep € 6,50
Kroketjes van Zeebrugse garnaaltjes, gefuite peterselie en citroen € 16,00
Carpaccio van tussenribstuk met een crème van eendenlever € 16,50
Tricolore van meloen met Serranoham € 14,00
Scampi's 't Heerehuys met een getomateerde roomsaus, jonge prei (licht pikant) € 15,50
Mootje warm gerookte zalm met zeekraal en mousseline € 18,00
Op geschaafd ijs gevulde avocado met grijze garnaaltjes € 18,00

 

Voorgerechten vegetarisch

Quiche met geitenkaas, honing en notencrumble € 14,00
Brie-kroketje met vijgencompote € 15,00
Veggie saté met champignons, Provençaalse groenten en kruidenolie € 14,00

 

Mosselen

 

 1 kg

 1,4 kg

Mosselen natuur € 20,00 € 24,00
Mosselen met witte wijn € 22,00 € 26,00
Mosselen met look € 22,00 € 26,00
Mosselen 't Heerehuys

met Lieverdbier en room

 € 24,00

 

 € 28,00

 

 

Voor de kleintjes

Hamburger van black agnus met smileys € 18,00
Curryworst € 12,00
Kids spaghetti € 14,00

 

 

Hoofdgerechten vlees

In de zaal bereide handgesneden steak tartaar € 26,00
Filet pur van Belgisch witblauw € 29,00
Zesrib (2 personen) p/p € 26,00
Lamskroon uit Nieuw Zeeland € 32,00
Vol au vent (met kafszwezerikken suppl. € 5,00) € 22,00
Supplement sausjes:

bearnaise, choron
peper, champignon, graanmosterd, bruine jus


€ 4,00
€ 3,50

Supplement cruditeiten:

kropsla & tomaat , witlofslaatje of tomatenslaatje

 

€ 3,00

Supplement gebakken witloof of ratatouille € 4,00
Bijgerechten naar keuze: frietjes, kroketjes, gebakken rozemarijnaardappelen, puree, rijst of pasta

 

Hoofdgerechten vis

Dorade op zuiderse wijze € 28,00
Scampi's 't Heerehuys met een getomateerde roomsaus en jonge prei (licht pikant) € 26,00
Gebakken sliptongetjes € 28,00
Gegrilde reuze gamba's a la plancha € 34,00
Zeeduivel (lotte) met een sausje van grijze garnalen en mosseltjes, afgewerkt met lentegroentjes (vis van het jaar) € 32,00
Bijgerechten naar keuze: frietjes, kroketjes, gebakken rozemarijnaardappelen, puree, rijst of pasta

 

Hoofdgerechten vegetarisch

Veggie satés met champignons, Provençaalse groenten en kruidenolie € 18,00
Wokje van zuiderse groenten met pesto en vegan kip € 22,00
Vegetarische lasagne € 20,00

 

Desserts

Assortiment van Belgische kazen € 12,00
Chocomousse € 9,50
Huisbereide moelleux met vanille-ijs € 12,50
Dame Blanche € 9,50
Café Glacé € 8,00
Coupe Brésilienne (karamel en gekarameliseerde amandelschilfers) € 8,50
Crème brûlée € 11,50
Verse aardbeien met munt en limoncello € 10,00
Chocoladefondue (vanaf 2 personen) € 13,00 p/p
Kinderijsje € 4,00

 

Wij blijven steeds aan onze kaart werken. Vraag zeker naar onze suggestiekaart!

Brasserie 't Heerehuys bvba | Casinostraat 41 | 9100 Sint-Niklaas |  03 766 75 05 |  info@theerehuys.be |  www.theerehuys.be

Nog geen account? Registreer nu!

Log in