-->

Tapas/wachtbordje

Toastjes met ganzenlever (gerookt & vijgen) 6 stuks € 18,00
Jamon serrano, secreto 07* en prosciutto € 18,00
Huisbereide mini garnaal- en kaaskroketjes (12 stuks) € 14,00

* Een uitgelezen selectie van Rubia Gallega entrecotes worden met een geheime mengeling van zeven kruiden ingewreven om daarna zeven weken te rijpen en te drogen. Om de twee dagen worden ze omgedraaid in de rijpingskast. Kortom, een echte aanrader!

 

Voorgerechten koud

Carpaccio van wagyu beef afgewerkt met truffelolie en aan tafel geschaafde verse parmezaan € 20,00
Gerookte zalm met grijze garnaaltjes, smeuïge geitenkaas en toast € 16,00
Gravad lax 't Heerehuys € 18,50
Royal Belgian caviar "gold label" 30 gr € 45,00
Oester Fine de Claire € 16,00

 

Voorgerechten warm

Dagsoep € 6,50
Kaaskroketjes van het huis, gefruite peterselie € 14,50
Garnaalkroketjes van het huis, gefruite peterselie € 18,00
Wildkroketjes op een bedje van boschampignons € 18,00
Scampi 't Heerehuys met een getomateerde roomsaus, jonge prei (licht pikant) € 17,00
Mergpijp, krokantje op basis van peterselie en groene kruiden, mosterdsla € 14,00
Traag gegaard buikspek (14 uur), gelakt op oosterse wijze € 12,00

 

Veggie voorgerechten

Gewolkte bosschampignons met zwarte look en gesmolten Damse Mokke € 16,00
Burrata met tomaat variëteiten en gerookte olie € 18,00

 

Op reservatie (min. 48u, min. per 2 personen)

Kreeft (750 g)

op wijze naar keuze

€ 55,00
Bouillabaisse € 32,00
   

 

Voor de kleintjes

Mini filet pur van Belgisch witblauw € 18,00
Kids hamburger € 14,00
Curryworst € 12,00
Fishsteaks € 14,00

 

 

Hoofdgerechten vlees

In de zaal bereide handgesneden steak tartaar € 24,00
Filet pur van Belgisch witblauw € 28,00
Zesrib 800g met frietjes (per 2 personen) € 28,00 p/p
Varkenswangetjes traag gegaard in Lieverdbier € 24,00
Vol au vent van Zwartpoot kip en mousseline € 22,00
Lamskroon met ratatouille € 32,00
Gelakte ribbetjes met gin en gepofte aardappel € 22,00
Konijnenfilet met een pasta van truffel en boschampignons € 24,00
Iberico varkenskroon € 24,00
Supplement sausjes:

bearnaise, choron
peper, champignon, graanmosterd, bruine jus


€ 4,00
€ 3,50

Supplement cruditeiten:

kropsla & tomaat , witlofslaatje of tomatenslaatje

 

€ 3,00

Supplement gebakken witloof € 4,00
Bijgerechten naar keuze: frietjes, kroketjes, gebakken aardappelen, gratin, puree, rijst of pasta

 

Hoofdgerechten vis

Noordzeetong meunière € 36,00
Reuze gamba’s à la plancha, paprika sausje € 29,00
   
Scampi's 't Heerehuys met een getomateerde roomsaus, jonge prei (licht pikant) € 26,00
Skrei filet met venkel en een sausje van waterkers € 28,00
Gegrilde wilde schotse zalm, graanmosterdsausje en broccoli € 28,00
Bijgerechten naar keuze: frietjes, kroketjes, gebakken aardappeltjes, gratin, puree, rijst of pasta

 

Veggie hoofdgerechten

Veggie lasagna € 20,00
Salade geitenkaas tricolore € 18,50

 

Desserts

Assortiment van Belgische kazen € 12,00
Chocomousse € 9,50
Moelleux € 12,50
Dame Blanche € 9,50
Café Glacé € 8,00
Coupe Brésilienne (karamel en gekarameliseerde amandelschilfers) € 8,50
Crème brûlée € 11,50
Tarte tatin € 10,50
Tiramisu € 9,50
Chocoladefondue (per 2 personen) € 13,00
Kinderijsje € 4,00

 

Brasserie 't Heerehuys bvba | Casinostraat 41 | 9100 Sint-Niklaas |  03 766 75 05 |  info@theerehuys.be |  www.theerehuys.be

Nog geen account? Registreer nu!

Log in