-->

Reserveer online

Direct reserveren? Dat kan hier:

reserveernu button

Blijf op de hoogte

Wenst u geïnformeerd te worden over onze nieuwe menu's? Schrijf dan hier in!

menu ‘t heerehuysAfdrukken

van 22 februari tot en met 24 maart 2019

 

Hapje
van de chef

menudivider

Tataki van tonijn
met meloen en kewpie mayonaise

of

Cannelloni van kalf, ganzenlever,
salsa van zoet en zuur en tempura van selder

 

menudivider

Rodekoolsoep
met varkenskrokantje

of

Sorbet van bloedappelsienen
met zoete appel

 

menudivider

Tomahawk van Belgisch witblauw,
choron, pomme neuf en
kropslaatje (per 2 personen)

of

Rode poon met gesmolten spinazie
karnemelkstampers, gepocheerd eitje en grijze garnaaltjes

of

Fondue vlees gemengd
enkel in ons fondue/grillrestaurant

menudivider

Tiramisu
van braambessen en vijgen

of

Mini cheesecake
afgewerkt met witte chocolade en frambozen

 

 

€ 55,00 per persoon

 

+ € 15,00

Met huiswijn

+ € 23,00

Met aangepaste wijnen 

Dit menu wordt enkel geserveerd voor het gehele tafelgezelschap

Brasserie 't Heerehuys bvba | Casinostraat 41 | 9100 Sint-Niklaas |  03 766 75 05 |  info@theerehuys.be |  www.theerehuys.be

Nog geen account? Registreer nu!

Log in