-->

Reserveer online

Direct reserveren? Dat kan hier:

reserveernu button

Blijf op de hoogte

Wenst u geïnformeerd te worden over onze nieuwe menu's? Schrijf dan hier in!

menu ‘t heerehuysAfdrukken

van 21 september tot en met 28 oktober 2018

 

Verrassingshapje
van de chef

menudivider

Open ravioli van kreeft,
kruidenmascarpone, consommé van tomaat en gepofte paprika

of

Carpaccio van Wagyu,
truffelolie, gemarineerde komkommer en aan tafel geschaafde Parmezaan

 

menudivider

Mosselsoepje
met kokosmelk, citroengras en gember

of

Granité
Kriek Mort Subite

 

menudivider

Gebakken zeetong,
limoenboter, zeekraal en broccolipuree

of

Patrijs
met verse vijgen, pancetta, salie en pastinaakgratin

of

Fondue vlees gemengd
enkel in ons fondue/grillrestaurant

menudivider

Gepocheerd appeltje
met chocolademousse en kaneelsabayon

of

Plankje Belgische kazen

 

 

€ 48,00 per persoon

 

+ € 15,00

Met huiswijn

+ € 23,00

Met aangepaste wijnen 

Dit menu wordt enkel geserveerd voor het gehele tafelgezelschap

Brasserie 't Heerehuys bvba | Casinostraat 41 | 9100 Sint-Niklaas |  03 766 75 05 |  info@theerehuys.be |  www.theerehuys.be

Nog geen account? Registreer nu!

Log in