Suggesties

Suggesties

Suggesties

Voorgerechten

Trio van coquilles, witte pens en gebakken foie met aardpeer en waterkers21,00
Carpaccio van tonijn met oosterse sla & wasabimayonaise 18,00
King Krab met kruidenboter24,00
Ravioli van fijne groentjes met verse winter truffel20,00
Royal Belgian kaviaar 10 gr of 30 gr 28,00
of
69,00

Hoofdgerechten

Ierse ribeye met kruidenboter, witlofslaatje en kroketjes31,00
Ravioli van kip met verse wintertruffel 26,00
Lamsfilet met wintergarnituur, krielaardappeltjes en waterkers 29,00
Gegratineerde kreeft (400gr) met pasta36,00
Catch of the day: Zeebaarsfilet met risotto en witlof24,00

Suggesties dranken

Suggestie Gin Ginoo 0% alcohol
Deze botanicals komen van heel de wereld. En uit onze tuin. Van paardenbloemen, salie, tijm tot piment, alsem, saffraan, bergamot enz. De selectie was een van de moeilijkste keuzes. Door te experimenteren ontdekten welke kruiden ook zonder alcohol hun bijdrage geven aan de intense smaak.
12,00
Gefermenteerde thee Yugen kombucha
Wat is kombucha juist?
Door fermentatie wordt zwarte of groene thee, water, een beetje appelazijn en suiker omgezet in een hemels lekker drankje. Suiker zeg je? De suikers zijn de voeding van de scobby of zwam die al het werk doet. Ze worden op een natuurlijke wijze omgezet in zuren of gisten en zo ontstaan de ultra-gezonden probiotica's in de Kombucha.
Yugen kombucha ginger lemon4,00
Yugen kombucha cherry thyme4,00
Yugen kombucha apple mint4,00
Yugen kombucha mango turmeric4,00

Op zaterdagavond serveren wij voor- en hoofdgerechten of ons Menu ‘t Heerehuys. Enkel een hoofdgerecht nemen is dus niet mogelijk. Een voor- en hoofdgerecht met dessert is uiteraard wel mogelijk.

Brasserie ‘t Heerehuys bvba
Casinostraat 41
9100 Sint-Niklaas

T: 03 766 75 05
E: info@theerehuys.be

© 2020 BRASSERIE ‘T HEEREHUYS BVBA