Suggesties

Suggesties

Suggesties

Voorgerechten

Trio van coquilles, witte pens en gebakken foie met aardpeer en waterkers21,00
Carpaccio van tonijn met oosterse sla & wasabimayonaise 18,00
Foie gras “pure” met fleur de sel en duet van confituren 22,00
Platte oesters natuur 6 stuks 19,50
Royal Belgian kaviaar 10 gr of 30 gr 28,00
of
69,00

Hoofdgerechten

Kalfszwezerik met jonge groentjes, madeirasaus en gratin38,00
Ravioli van kip met verse wintertruffel 26,00
Skreifilet “classic” met prei en puree26,00
Kreeft 1/1 700 gr à la nage52,50
Kreeft 1/2 350 gr à la nage 28,00
Catch of the day: Zeebaarsfilet met risotto, witlof en puree24,00

Suggesties dranken

Love Potion met Hibiscus Schweppes
Op basis van Goji bessen, een fruitige gin
Seapearl met 1724 Tonic Water
Op basis van zeekraal en zeebes, een frisse zilte gin
Gin 0% alcohol met Fever Tree Mediterranean
Op basis van vele kruiden, een kruidige gin
15,00
Gefermenteerde thee Yugen kombucha
Wat is kombucha juist?
Door fermentatie wordt zwarte of groene thee, water, een beetje appelazijn en suiker omgezet in een hemels lekker drankje. Suiker zeg je? De suikers zijn de voeding van de scobby of zwam die al het werk doet. Ze worden op een natuurlijke wijze omgezet in zuren of gisten en zo ontstaan de ultra-gezonden probiotica's in de Kombucha.
Yugen kombucha mango turmeric4,00
Yugen kombucha apple mint4,00
Yugen kombucha cherry thyme4,00

Op zaterdagavond serveren wij voor- en hoofdgerechten of ons Menu ‘t Heerehuys. Enkel een hoofdgerecht nemen is dus niet mogelijk. Een voor- en hoofdgerecht met dessert is uiteraard wel mogelijk.

Brasserie ‘t Heerehuys bvba
Casinostraat 41
9100 Sint-Niklaas

T: 03 766 75 05
E: info@theerehuys.be

© 2020 BRASSERIE ‘T HEEREHUYS BVBA