Suggesties

Suggesties

Suggesties

Voorgerechten

Aspergekroketjes met grijze garnaaltjes op een bedje van groene asperges en pesto16,00
Asperges op z’n Vlaams16,00
Gelakt buikspek met venkelslaatje14,00
Gravad lax met gin en tonic18,00

Hoofdgerechten

Asperges op z’n Vlaams en krieltjes24,00
Traag gegaarde lamsribben (17 uur op 70°) met venkelslaatje en aardappel in de schil29,00
Heilbot met stoofpotje van asperges & morieltjes en puree32,00
Kalfsentrecote met gewokte asperges en morieltjes, kalfsjus met rode wijn en kroketjes36,00

Brasserie ‘t Heerehuys bvba
Casinostraat 41
9100 Sint-Niklaas

T: 03 766 75 05
E: info@theerehuys.be

© 2019 BRASSERIE ‘T HEEREHUYS BVBA