-->

Reserveer online

Direct reserveren? Dat kan hier:

reserveernu button

Blijf op de hoogte

Wenst u geïnformeerd te worden over onze nieuwe menu's? Schrijf dan hier in!

menu ‘t heerehuysAfdrukken

van 31 oktober tot en met 2 december 2018

 

Hapje
van de chef

menudivider

Koningskrab
uit de oven met espelette peper, citroen en korianderboter

of

Paddenstoelenrisotto
met gerookte eendenborst

 

menudivider

Consommé van fazant
met gember en shiitakes onder een korstje

of

Sorbet van komkommer
acaciahoning en munt

 

menudivider

Hertenfilet
met een wildsausje, peertje in de rode wijn,
veenbesjes, herfstgroentjes en knolselderpuree

of

Grietfilet "vongole"
afgewerkt met grijze garnaaltjes

of

Fondue vlees gemengd
enkel in ons fondue/grillrestaurant

menudivider

Trio van kastanje
(Crème brûlée, mousse en ijs)

of

Assortiment van kazen

 

 

€ 48,00 per persoon

 

+ € 15,00

Met huiswijn

+ € 23,00

Met aangepaste wijnen 

Dit menu wordt enkel geserveerd voor het gehele tafelgezelschap

Brasserie 't Heerehuys bvba | Casinostraat 41 | 9100 Sint-Niklaas |  03 766 75 05 |  info@theerehuys.be |  www.theerehuys.be

Nog geen account? Registreer nu!

Log in