-->

Reserveer online

Direct reserveren? Dat kan hier:

reserveernu button

Blijf op de hoogte

Wenst u geïnformeerd te worden over onze nieuwe menu's? Schrijf dan hier in!

menu ‘t heerehuysAfdrukken

van 11 januari 2019 tot en met 10 februari 2019

 

Hapje
van de chef

menudivider

Kwarteltje vergezeld van een rilette van eend,
gel van rode biet en een schuimpje van appel

of

Tartaar van makreel,
zoetzure komkommer, chutney van bleekselder en crème van yoghurt

 

menudivider

Gegratineerde oestertjes
met champagnesausje

of

Fluweelzacht soepje van pastinaak
met een schuimpje van mascarpone

 

menudivider

Kreeft met couscous,
tomaat, crème van peterseliewortel,
savooikool en een sausje van noilly prat wijn

of

Bavette met zalfje van pompoen,
parels van courgette, baby maïs,
pommes neuf afgewerkt met een sausje van zwarte look

of

Fondue vlees gemengd
enkel in ons fondue/grillrestaurant

menudivider

Mousse van meloen,
wit chocolade-ijs, crumble van witte chocolade
en lychee

of

Kaasbordje

 

 

€ 55,00 per persoon

 

+ € 15,00

Met huiswijn

+ € 23,00

Met aangepaste wijnen 

Dit menu wordt enkel geserveerd voor het gehele tafelgezelschap

Brasserie 't Heerehuys bvba | Casinostraat 41 | 9100 Sint-Niklaas |  03 766 75 05 |  info@theerehuys.be |  www.theerehuys.be

Nog geen account? Registreer nu!

Log in