-->

Reserveer online

Direct reserveren? Dat kan hier:

reserveernu button

Blijf op de hoogte

Wenst u geïnformeerd te worden over onze nieuwe menu's? Schrijf dan hier in!

menu ‘t heerehuysAfdrukken

van 7 december 2018 tot en met 6 januari 2019

 

Hapje
van de chef

menudivider

Vol-au-vent van fazant
met boschampgnons en een luchtige mousselinesaus

of

Gebakken Sint-Jacobsvruchten
vergezeld van bloemkoolcrème en broccoliroosjes

 

menudivider

Kreeftenbisque
met een espuma van kreeft

of

Sorbet van peer
met een krokantje van rozemarijn en crème van pas de bleu

 

menudivider

Reefilet met wildsausje
vergezeld van ratatouille van knolselder,
oesterzwammen, babymais en gratin (suppl. 5 euro)

of

Rode poon met kervel-roomsaus
grijze garnaaltjes en in de oven gebakken puree

of

Fondue vlees gemengd
enkel in ons fondue/grillrestaurant

menudivider

Paris-Brest

of

Assortiment kazen

 

 

€ 48,00 per persoon

 

+ € 15,00

Met huiswijn

+ € 23,00

Met aangepaste wijnen 

Dit menu wordt enkel geserveerd voor het gehele tafelgezelschap

Brasserie 't Heerehuys bvba | Casinostraat 41 | 9100 Sint-Niklaas |  03 766 75 05 |  info@theerehuys.be |  www.theerehuys.be

Nog geen account? Registreer nu!

Log in