Groepen vanaf 10 personen

Groepen vanaf 10 personen

Groepen vanaf 10 personen

Menu 1

Voorgerecht

Garnaalkroketjes met gefruite peterselie en gebrande limoen

Tussengerecht

Dagsoep

Hoofdgerecht

Rollade van hoevekip met lentegroentjes en gebakken krieltjes

Dessert

Chocoladedessert

 

45,00 per persoon

Menu 2

Voorgerecht

Praline van gerookte zalm gevuld met avocado, appel en garnaaltjes

Tussengerecht

Aspergeroomsoep

Hoofdgerecht

Eendenfilet met sinaasappelsausje, veldslaatje en kroketjes

Dessert

Huisbereide moelleux au chocolat

 

50,00 per persoon

Menu 3

Voorgerecht

Krokant gebakken sint-jakobsnoten met sabayon van saffraan afgewerkt met lamsoortjes

Tussengerecht

Bisque van grijze garnaaltjes, room en cognac

Hoofdgerecht

Lamsfilet met groenten wokje en gratin

Dessert

Trio van dessert
(crème brûlée-tiramisu-panna cotta van aardbeien)

 

55,00 per persoon

Menu 4

Voorgerecht

Carpaccio van wagyu, foie gras, verse vijgen en crumble van noten

Tussengerecht

Gegratineerde kreeft met julienne van fijne groentjes

Hoofdgerecht

Kalfsfilet met taartje van lentegroentjes, champignon sausje en kroketjes

Dessert

Sabayon met verse aardbeien en vanille-ijs

 

65,00 per persoon

Deze menu’s zijn geldig vanaf 10 personen en verkrijgbaar in de lente.

Kleine aanpassingen aan het menu of vis als hoofdschotel zijn mogelijk.

Voor communies serveren we graag ijslam zonder opleg in het menu.

Brasserie ‘t Heerehuys bvba
Casinostraat 41
9100 Sint-Niklaas

T: 03 766 75 05
E: info@theerehuys.be

© 2020 BRASSERIE ‘T HEEREHUYS BVBA