A la carte

A la carte

A la carte

Hapas/wachtbordje

Jamon serrano, secreto 07* en prosciutto21,00
Duo mini kaas- en garnaalkroketjes (12 stuks)15,00
Toastjes met gerookte zalm, zure room, peterselie en sjalot (6 stuks)17,00
Sticky kippenvleugels met gember-limoen en honing16,00
* Een uitgelezen selectie van Rubia Gallega entrecotes worden met een geheime mengeling van 7 kruiden ingewreven om daarna 7 weken te rijpen en te drogen. Om de twee dagen worden ze omgedraaid in de rijpingskast. Kortom, een echte aanrader.

Voorgerechten

Dagsoep6,50
Kroketjes van Oostendse garnaaltjes, gefruite peterselie en citroen18,00
Rundscarpaccio met rucola en verse Parmezaan 17,50
Scampi’s Heerehuys met een getomateerde roomsaus, jonge prei (licht pikant)16,50
Tartaar van tonijn met avocado en wasabi mayonaise19,00

Voorgerechten vegetarisch

Gegrilde groene asperges op z’n Vlaams18,00
Kaaskroketten van oud Brugge kaas, panko jasje, gefruite peterselie en citroen16,00
Burrata met tomatencoulis en basilicum17,00

Hoofdgerechten vlees

In de zaal bereide handgesneden rundstartaar27,00
Filet pur van Belgisch witblauw30,00
Côte à l’os per 2 personen Belgisch wit-blauw54,00
Lamskroon uit Nieuw-Zeeland33,00
Vol au vent (met kalfszwezeriken + € 7,00)23,00
Supplement sausjes:
bearnaise, choronsaus
4,00
pepersaus, champignonsaus, graanmosterdsaus, bruine jus3,50
Supplement cruditeiten: kropsla met tomaat of witloofslaatje of tomatenslaatje3,00
Supplement gebakken witloof4,00
Hoofdgerechten inclusief slaatje en aardappelbereidingen

Hoofdgerechten vis

Bouillabaisse op wijze van de chef29,50
Scampi’s Heerehuys met een getomateerde roomsaus, jonge prei (licht pikant)27,00
Gebakken zeetong in hoeveboter32,00
Gegrilde gamba’s met paprikamayo35,00
Hoofdgerechten inclusief slaatje en aardappelbereidingen

Hoofdgerechten vegetarisch

Pasta met verse truffel28,00
Vegi lasagne21,00
Quinoa salade met waterkers, cherrytomaatjes en geroosterde kikkererwten24,00

Voor de kleintjes

Hamburger van black agnus met smileys18,00
Curryworst met frietjes12,00
Kids spaghetti14,00

Desserts

Sorbet met macarons12,00
Huisbereide appeltaart met vanille-ijs9,50
Huisbereide moelleux met vanille-ijs12,50
Dame blanche met warme chocoladesaus9,50
Café glacé (mokka ijs, koffie en cognac)8,00
Coupe brésilienne met verse gebrande amandelschilfers en karamel8,50
Sabayon met aardbeien (vanaf 2 personen)12,50
Brownie met mousse van witte chocolade en crispy rice10,00
Chocoladefondue (vanaf 2 personen)13,00 p/p
Coupe met huisbereide advocaat 9,50
Kinderijsje4,00

Op zaterdagavond serveren wij voor- en hoofdgerechten of ons Menu ‘t Heerehuys. Enkel een hoofdgerecht nemen is dus niet mogelijk. Een voor- en hoofdgerecht met dessert is uiteraard wel mogelijk.

Om de keuken zo efficiënt mogelijk te laten werken, vragen wij u om maximaal 4 verschillende voor- en hoofdgerechten te kiezen per gezelschap.

Met dank, het keukenteam.

Brasserie ‘t Heerehuys bvba
Casinostraat 41
9100 Sint-Niklaas

T: 03 766 75 05
E: info@theerehuys.be

© 2020 BRASSERIE ‘T HEEREHUYS BVBA