A la carte

A la carte

A la carte

Hapas/wachtbordje

Jamon serrano, secreto 07* en prosciutto19,00
Duo mini kaas- en garnaalkroketjes (12 stuks)15,00
Toastjes met gerookte zalm, zure room, peterselie en sjalot (6 stuks)17,00
Scampi’s met gember en limoenmayonaise (6 stuks)18,00
* Een uitgelezen selectie van Rubia Gallega entrecotes worden met een geheime mengeling van 7 kruiden ingewreven om daarna 7 weken te rijpen en te drogen. Om de twee dagen worden ze omgedraaid in de rijpingskast. Kortom, een echte aanrader.

Voorgerechten

Dagsoep7,50
Kroketjes van Zeebrugse garnaaltjes, gefruite peterselie en citroen18,00
Rundscarpaccio met rucola en verse Parmezaan17,50
Scampi’s ‘t Heerehuys met een getomateerde roomsaus, jonge prei (licht pikant)16,50
Tartaar van tonijn met avocado & wasabi mayonaise19,00

Voorgerechten vegetarisch

Gnocchi met prei en ruccola afgewerkt met truffel en parmezaan18,00
Kaaskroketten van oud Brugge kaas, panko jasje, gefruite peterselie en citroen16,00
Quiche met spinazie en ricotta14,00

Hoofdgerechten vlees

In de zaal bereide handgesneden rundstartaar27,00
Filet pur van Belgisch witblauw30,00
Côte à l’os per 2 personen Belgisch wit-blauw (+/- 35 min.)54,00
Lamskroon uit Nieuw-Zeeland33,00
Vol au vent (met kalfszwezeriken + € 7,00)23,00
Supplement sausjes:
bearnaise, choronsaus
4,00
pepersaus, champignonsaus, graanmosterdsaus, bruine jus3,50
Supplement cruditeiten: kropsla met tomaat of witloofslaatje of tomatenslaatje3,00
Supplement gebakken witloof4,00
Hoofdgerechten inclusief slaatje en aardappelbereidingen

Hoofdgerechten vis

Bouillabaisse op wijze van de chef29,50
Scampi’s Heerehuys met een getomateerde roomsaus, jonge prei (licht pikant)27,00
Gebakken zeetong in hoeveboter32,00
Gegrilde gamba’s met paprikamayo35,00
Catch of the day28,00
Hoofdgerechten inclusief slaatje en aardappelbereidingen

Hoofdgerechten vegetarisch

Pasta met verse truffel28,00
Tajine met zoete aardappel, abrikozen, olijven, kikkererwten en cashewnoten 22,00

Voor de kleintjes

Hamburger van black agnus met smileys18,00
Curryworst met frietjes12,00
Kids spaghetti14,00

Desserts

Sorbet met macarons12,00
Tarte tatin met vanille-ijs9,50
Huisbereide moelleux met vanille-ijs12,50
Dame blanche met warme chocoladesaus9,50
Café glacé (mokka ijs, koffie en cognac)8,00
Coupe brésillienne met verse gebrande amandelschilfers en karamel8,50
Sabayon met kriekenbier (vanaf 2 personen)11,50
Tiramisu met speculaas10,00
Chocoladefondue (vanaf 2 personen)13,00 p/p
Kinderijsje4,00

Om de keuken zo efficiënt mogelijk te laten werken, vragen wij u om maximaal 4 verschillende voor- en hoofdgerechten te kiezen per gezelschap.

Met dank, het keukenteam.

Brasserie ‘t Heerehuys bvba
Casinostraat 41
9100 Sint-Niklaas

T: 03 766 75 05
E: info@theerehuys.be

© 2019 BRASSERIE ‘T HEEREHUYS BVBA