-->

Tapas/wachtbordje

Jamon serrano, secreto 07* en prosciutto € 18,00
Huisbereide mini garnaal- en kaaskroketjes (12 stuks) € 14,00
Toastjes met gerookte zalm, zure room & gerookte rode biet € 16,00
Krokante focaccia met kalfsmuis en mayonaise van ras el hanout € 16,00

* Een uitgelezen selectie van Rubia Gallega entrecotes worden met een geheime mengeling van zeven kruiden ingewreven om daarna zeven weken te rijpen en te drogen. Om de twee dagen worden ze omgedraaid in de rijpingskast. Kortom, een echte aanrader!

 

Voorgerechten

Dagsoep € 6,50
Kroketjes van Zeebrugse garnaaltjes, gefruite peterselie en citroen € 16,00
Carpaccio van tussenribstuk met een crème van eendenlever € 16,50
Scampi's 't Heerehuys met een getomateerde roomsaus, jonge prei (licht pikant) € 15,50
Zalmtartaar met appel, dille & selder € 18,00
   
   

 

Voorgerechten vegetarisch

Portobello’s gevuld met mozzarella en pesto € 14,00
Brie-kroketje met vijgencompote € 15,00
Tarte tatin van witloof € 14,00

 

Voor de kleintjes

Hamburger van black agnus met smileys € 18,00
Curryworst met frietjes € 12,00
Kids spaghetti € 14,00

 

 

Hoofdgerechten vlees

In de zaal bereide handgesneden rundstartaar € 26,00
Filet pur van Belgisch witblauw € 29,00
Holsteiner zesrib per 2 personen (mooi gemarmerd) € 52,00
Lamskroon uit Nieuw Zeeland € 32,00
Vol au vent (met kafszwezerikken suppl. € 7,00) € 22,00
   
Supplement sausjes:

bearnaise, choron
peper, champignon, graanmosterd, bruine jus


€ 4,00
€ 3,50

Supplement cruditeiten:

kropsla & tomaat, witlofslaatje of tomatenslaatje

 

€ 3,00

Supplement gebakken witloof of ratatouille € 4,00
Bijgerechten naar keuze: frietjes, kroketjes, gebakken rozemarijnaardappelen, puree, rijst of pasta

 

Hoofdgerechten vis

Kabeljauw met een noten-kruidenkorst en een zachte beurre blanc € 29,50
Scampi's 't Heerehuys met een getomateerde roomsaus en jonge prei (licht pikant) € 26,00
Gebakken zeetong in hoeveboter 500 gr € 38,00
Gegrilde reuze gamba's a la plancha met paprikamayo € 34,00
Gebakken zeebaars met truffelrisotto en limoen mousseline € 28,00
Bijgerechten naar keuze: frietjes, kroketjes, gebakken rozemarijnaardappelen, puree, rijst of pasta

 

Hoofdgerechten vegetarisch

Groene quinoa met creamy eidooier € 18,00
Pasta met zuiderse groenten en vegan kip € 22,00
Vegetarische lasagne € 20,00

 

Desserts

Assortiment van kazen € 12,00
Chocomousse van Nutella € 9,50
Huisbereide moelleux met vanille-ijs € 12,50
Dame Blanche € 9,50
Café Glacé € 8,00
Coupe Brésilienne met verse gebrande amandelschilfers en karamel € 8,50
Crème brûlée € 11,50
Tiramisu € 10,00
Chocoladefondue (vanaf 2 personen) € 13,00 p/p
Kinderijsje € 4,00

 

Wij blijven steeds aan onze kaart werken. Vraag zeker naar onze suggestiekaart!

Brasserie 't Heerehuys bvba | Casinostraat 41 | 9100 Sint-Niklaas |  03 766 75 05 |  info@theerehuys.be |  www.theerehuys.be

Nog geen account? Registreer nu!

Log in